DeFacto Bosacka. Raport: Czy koronawirus utrzymuje się na produktach spożywczych?

DeFacto Bosacka
DeFacto Bosacka

Katarzyna Bosacka w programie "DeFacto Bosacka. Raport" wraz z ekspertami rozmawia o koronawirusie. Rozwiewane są wszelkie wątpliwości związane z różnymi aspektami życia i codziennego funkcjonowania w czasie ogłoszonej 11 marca przez WHO pandemii.

Dr Paweł Grzesiowski odpowiedział na pytanie, czy koronawirus może utrzymywać się na produktach spożywczych lub opakowaniach i czy jest dla nas groźny? Lekarz uspokaja, że najprawdopodobniej wirus nie przenosi się drogą pokarmową. Sam też nie powinien utrzymywać się długo na takich produktach, jeśli zaistniałaby taka okoliczność.

Lekarz apeluje o CZĘSTE MYCIE RĄK i ostrożność. To podstawa! Obejrzyjcie fragment wideo, a dowiecie się jeszcze więcej!

Program "DeFacto Bosacka. Raport" od poniedziałku do piątku o 18:05 w TTV!

podziel się:

Pozostałe wiadomości